Arkiv

VI TALER IKKE OM PENGE

LYSSTOF

K.R.O.P

FEST

I'M SHORT - I'M BOGART

HOVED OG HALE

NÅR STEDET FÅR EN ANDEN LYD

ARCHEOPTERYX X

VÆRK FOR 7 FODGÆNGERE

MOTION,
MOVEMENT AND MOMENT

FORESTILLINGER

MÆLK

GÆST/ GEJST

PIG

CANTUS

MOTION, MOVEMENT AND MOMENT

- er et tværfagligt forestillingsprojekt med hovedfokus på moderne dans, arkitektur og elektroakustisk musik. Forestillingen placerer sig i feltet mellem scenekunst og installation, og præsenteres site-specifik på Det Danske Institut for Videnskab og Kunst i Rom. I udkanten af den grønne Borghese-park ligger dette eksempel på arketypisk dansk arkitektur - Kay Fiskers gule institut.
Det er blevet kaldt både krematorium og badeanstalt – men beboernes mange kælenavne for deres midlertidige hjem er altid fremsagt med slet skjult stolthed. Det er netop den særlige arkitektur, der er valgt til at danne ramme for forestillingen.
Motion, Movement, and Moment er et crescendo, hvor to danserinder stiger op ad en trappe. Bevægelsesmaterialet består udelukkende af variationer over gang, som bearbejdes gennem slow-mo og repetition for at skabe og indrage publikum i et nyt rum og forskyde deres opfattelse af tiden omkring dem.

Motion, Movement, and Moment opførtes onsdag d.13.dec. 2006
- efterfulgt af et seminar afholdt af Kasper D. Poulsen, Rune Søchting og
Amalie Ørum Hansen om det tværæstetiske værk på instituttet.

Koreograf: Kasper Daugaard Poulsen
Dansere: Anette Asp Christensen og Mari Matre Larsen
Komponist: Rune Søchting
Producent: Amalie Ørum Hansen

Motion, Movement, and Moment er støttet af Kunststyrelsens Tværkunstneriske Pulje, Statens Kunstfond, Århus Kommunes Kulturudviklingspulje, Toyota-Fonden og Det Danske Institut for Videnskab og Kunst i Rom.